2-års sortblak m. stjerne og snip

2-års sortblak m. stjerne og snip

31. august 2022

25.000,00kr.

ID: 6461

Super kælen og kommer dig i møde på folden. Kan evt. blive kastreret hos os, før du henter ham.

Máni fra Uhrhøj er fra 1. oktober 2020, sortblak med stor stjerne og snip. Han er vokset op i en harmonisk familieflok bestående af 4 voksne islændere og flere jævnaldrende legekammerater. Han har derfor lært alt om hestes sprog og sociale spilleregler. Maní er vokset op på kuperede naturarealer, som har styrket hans muskler, sener og balance.

Maní er super kælen og kommer os altid imøde på folden. Han kan nusses over det hele, er nem at lægge grime på og kan trækkes med. Han er meget nysgerrig og har et stort gåpåmod, så han bliver nem og sjov at tilride, når han bliver gammel nok. Forventet højde: 140 cm.

Begge forældre er meget samarbejdsvillige, lette at træne og har gode bevægelser. Begge forældre kan ses hos os. Máni har gået i familieflokken sammen med sin mor indtil han var halvandet år og naturligt fravænnet. Ingen af dem vippede et øre, da vi skildte dem ad og flyttede Máni over i en unghingstegruppe.

Hvis du ønsker ham kastreret, inden du henter ham, kan han blive stående hos os indtil han er klar til at blive hentet efter kastrationen.

Vi har også et par andre ungheste til salg, hvis det har interesse.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.