åh nej – valg af sadel!

åh nej – valg af sadel!

3. september 2020

200,00kr.

ID: 2181

Valg af korrekt sadel er altid besværligt, for der er lige så mange meninger som der er sadelmagerer / sadelfitterer, for sadlen skal jo ikke kun passe hesten men også rytteren.

Kunne i som stald/ klub eller forening, tænke jer at lære hvordan i som ejere/ryttere kan se om jeres sadel passer til jeres hest og jer ?

Jeg er ikke sadelmager, men fysiurgisk hesteterapeut, så dette kursus er lavet ud fra fakta om hestens og din krop. Vi er alle forskellige, det samme er hestene, men der er dog nogle helt basale tjekpunkter som SKAL være opfyldt for at en sadel passer til dig og din hest.

Dette for du/i mulighed for at lære. Dette kursus/temadag vil indeholde både teori og praksis. Hvor meget og hvor dybt vi skal gå med teorien er helt op til jer. Der vil blive udarbejdet kursus materiale alt efter hvad i ønsker.

Til den praktiske del, skal vi bruge jeres heste, jeres sadler og jer og her vil vi objektivt (udfra teorien) kigge på jeres heste, sadler og jer og sammen finde frem til om det hele matcher.

Skulle vi undervejs konstatere at i har en sadel som ikke passer, så kan jeg henvise videre til nogle dygtige sadelmagerer som kan hjælpe.

Pris er +-200 kr. pr. deltager, alt afhængig af hvor mange timer/dage jeg skal sætte af til jer (minimum 5 deltagere med sadel og hest), samt om hvor i landet i befinder jer. Så ring eller sms på telefon: 50403936 eller mail mig på: info@correctmyhorse.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.