Allround hoppe med et fantastisk sind

Allround hoppe med et fantastisk sind

17. maj 2022

55.000,00kr.

ID: 6035

Islænder, som har prøvet det meste alt lige fra miljøtræning til klubmester i dressur og meget andet

Vidja fra Nørhå er en hoppe på 8 år og 140 cm høj. Hun er en rolig og dejlig hest med et super godt sind, som er god til alle i alle aldre. Vidja er 4-gænger og er primært redet i ridehus og på ridebane – men har også været med i skoven, hvor hun gik fint med. Hun er nem at styre, og man kan altid stoppe hende. Pas er ikke afprøvet.

Vidja har prøvet lidt af hvert. Hun er blevet klubmester i dressur, og kan springe 50 cm over enten halmballer, tønder eller helt almindelige ridebanespring. Hun er nem at have med i byen, går lige i trailer, står pænt i boks og på fold. Vidja har været på adskillige arrangementer og kurser, hvor vi bl.a. har været til miljøtræning ved Ejner Møller Andersen. Her var hun cool til både trommer, flag og havetraktorer. Vi har også sprunget Mia Hastrups mobile terrænbane.

Jeg bliver desværre nødt til at sælge Vidja, da hun ikke får den opmærksomhed, som hun fortjener. Jeg skal i 3g efter sommerferien og har i mit sabbatår efterfølgende fået plads i Livgarden i 8 måneders værnepligt. Det er vigtigt for mig, at Vidja får et godt og kærligt hjem med græs og masser af gulerødder, som hun elsker:)

Vidja er passet med alt lige fra dyrlæge, smed og tandlæge.

Vidja kan ses i 2630 Taastrup

For spørgsmål kan jeg (Kathrine) kontaktes på 21963878 eller klochreklame@gmail.com. Der kan ringes efter 16:00 på hverdage

Prisen er 55.000kr. for Vidja. Sadel og hovedtøj + diverse kan tilkøbes.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.