Clinic om træning af heste på forskellige uddannelses-niveauer

Clinic om træning af heste på forskellige uddannelses-niveauer

14. april 2022

225,00kr.

ID: 5839

Clinic med Sequi Fys v/human- og hestefysioterapeut Stine Holmgaard Bruun d. 26. april 2022. Emnet er træning af heste på forskellige uddannelses-niveuaer med fokus på at skabe sunde og holdbare heste, som bruger sig biomekanisk korrekt.

Tirsdag d. 26. april 2022 kl. 18.30-21 holder human- og hestefysioterapeut Stine Holmgaard Bruun fra Sequi Fys clinic i Thors ridehus.

Denne clinic er den fjerde i rækken af flere, som Stine holder i Thor-klubben i 2021/2022. Man kan sagtens deltage i denne clinic selvom man ikke har deltaget på tidligere clinics.

Til Clinic’en vil Stine give indsigt i hestens anatomi og hvordan hesten uddannes og trænes hensigtsmæssigt på forskellige uddannelsesniveauer med udgangspunkt i træningsskalaen.

Der vil først være et teoretisk oplæg og derefter en praktisk del, hvor Stine demonstrerer træning af heste på forskellige stadier fra unghest til den trænede ridehest. Desuden vil hun demonstrere hvordan fir- og femgængere trænes i tølt.

Der vil være en pause midtvejs, hvor der vil være kaffe, the og kage.

Clinic’en foregår i ridehuset, Uglestrupgade 9A, 4060 Kirke Såby. Husk at medbringe en stol og varmt tøj.

Minimum antal deltagere 15, maximum 30.

Pris: 225 kr. inkl. kaffe, the og kage.

Tilmelding: Sker via e-mail til Stine på stine@sequifys.dk
Tilmelding er bindende og pengene refunderes ikke ved afbud. Tilmelding er først gældende ved betaling. Først til mølle.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.