Exeptionelt hingsteemne efter Möller fra Skelgården

Exeptionelt hingsteemne efter Möller fra Skelgården

31. januar 2022

120.000,00kr.

ID: 5447

Unghingst med meget talent og potentiale til kåring og avl, eller som stævne/luksusridehest, har modtaget meget ros og har taget ærespræmier med hjem ved følhows de sidste 3 år.

HER ER EN AF DE BEDSTE FØL, MØLLER HAR LAVET, VORES PLAN VAR AT BEHOLDE HAM, MEN VI HAR JO HANS FAR,OG VI SYNES AT DET ER BEDRE AT DER ER ANDRE DER FOR DEN MULIGHED AT FÅ DENNE SUPER GODE HEST OG FÅ HAM FREM TIL EN KÅRING.

VI HAR OGSÅ 3 HINGSTE EFTER SAMME MOR,

DA HAN VAR TIL FØLSHOW MED BARBARA FRISHE, STOPPEDE BARBARA TANGO OG SAGDE AT HUN IKKE BEHØVEDE AT SE HAM MERE, HAN VAR EN HELT UTROLIG HEST,. HER FIK HAN NÆSTEN 84 POINT, DET VAR 2019.

HAN HAR NOGET AF DET HØJESTE POINT DER ER GIVET TIL BÅDE TIL ET ELITEFØLSHOW /FØLSHOW.
I 2020 VANDT HAN TO ÅRS KLASSEN. BEDST 2 ÅRS.

OG I ÅR FIK HAN DE BEDSTE BEV. OG VAR BEDSTE 3 ÅR. I 2021

Tango fra Skelgården

Han er efter 1. klasses hingsten Møller fra Skelgården, som er kåret med 8.43 total og 8.69 i rid, med 9 for tölt, vilje/sind og form u. rytter, 8.5 for galop og pas, samt 8 for trav og skridt.

FF: Huginn fra Haga I – kåret med 8.57 total og 9.05 i rid, med 10 for vilje/sind, 9 for tölt, pas og form u. rytter, 8.5 for trav, samt 8 for galop og skridt.
FM: Glæta fra Votmula I – kåret med 8.07 total og 8.18 i rid, med 8.5 for trav, galop og vilje/sind, 8 for tölt, pas og form u. rytter.

M: Lensa fra Fjalli. MOR TIL 3 KÅRET AFKOM
MF: Lettir fra Flugumyri – Kåret med 8.5 total med 8.3 i rid, med9 for vilje, 8.5 for pas og form u. rytter, med 8 for tölt, trav, galop og sind.
MM: Sandrós fra Fjalli.

Tango går lige nu på unghestefold sammen med vores andre ung hingste. HAN ER UTROLIG SØD OG NEM AT ARBEJDE MED, VANT TIL AT KØRER I TRAILER.

Vi Har valgt og sælge en del af vores Møller fra Skelgården afkom så vi kan se dem på banerne, og ude som gode rideheste, vi kan ikke gemme dem alle, selv om gerne ville

Alder

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.