Farverig luksus dame til hele familien!

Farverig luksus dame til hele familien!

18. september 2023

72.000,00kr.

ID: 7604

Kan bruges til: familie hest, kan rides af både voksne og børn, på tur eller baneridning, evt. små stævner , osv …

Familie-hesten alle søger! Hun kan rides af langt de fleste. Hun er rolig, tillidsfuld og samarbejdsvilling. Hun går det tempo hun bliver bedt om og er altid nem at stoppe. En rigtig pleaser.

Yderst velredet dame med 4 gode gangarter. Rán er godt uddannet, hun ligger let i hånden og er virkelig rar at være på. Hun har middel vilje, nem at skifte mellem gangarterne og generelt en dejlig ridehest.
Hun kan rides på tur alene og med andre, er vant til at komme med i byen og har prøvet alt muligt. Hun er over alderssvarende uddannet.

Hun er passet med alt. Går med 4 almindelige sko. Og er bare nem og behagelig i al omgang ! Går lige op i trailer, står pænt ved smed/ tandlæge osv.. og tager ormekuren, som en lille snack.

Hun er van til alm. trafik, større køretøjer, hunde, små børn, osv… og tager selv de største armbevægelser med ophøjet ro. Rán elsker vand! Og plaske leg er det fedeste!

Så søger du verdens bedste familie hest med massere af gudesmuk og rolig personlighed, så tøv ikke med at kontakte mig !

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.