Helt FANTSTISK skovtur- eller konkurrencehoppe til FIPO

Helt FANTSTISK skovtur- eller konkurrencehoppe til FIPO

6. august 2021

69.000,00kr.

ID: 4599

Absolut SKØNNESTE hoppe med god arbejdsvilje, det mest fantastiske sind og bløde gangarter sælges!

Hekla har bare den sødeste personlighed der går lige i hjertet på enhver. Hun har 4 gode adskilte gangarter. Specielt tølten er virkelig god og hun hersker den i flere tempi.
Traven er med et utrolig godt svæv – galoppen med flot opspring og skridten med stor overtræden. Hekla er 5-gænger, men er endnu ikke trænet i pas. Den ligger lige for og er til at finde frem når man ønsker det.

Hekla er arbejdsvillig, glad, sød og høflig hvilket gør at hun altid giver en god tur! Hun har lidt over middel vilje, men er fuldstændig let på tøjlen, hvilken gør at hun altid er utrolig nem at stoppe.

Hekla er klar til at komme ud og erobre skovene, men hun er ligeledes klar til mere uddannelse og til at blive en kanon stærvnehest! Hekla er virkelig bare dejlig at ride på, hun giver altid en god tur om det er på bane/hallen eller på skovturene alene såvel som i en større flok.

Derudover er hun cool for trafik, vandpytter, flyvende plastikposer og alverdens ting der nu kan være farlige for mange heste, på sådan en skovtur.

Ønsker du en sød, rar og en hest der er utrolig ukompliceret i gangarterne, du kan stole på, kan Hekla måske være hesten for dig.

Hekla har en fin bygning, velrejst hals og en meget smuk udstråling. Hun er virkelig en hest alle folk får øje på i stalden.

Hekla har en rigtig god afstamning, hvilket gør hende til et oplagt avlsemne.
F: Tývar fra Toosholm (8,05 og adskillige gode sportsresultater)
M: Sóley fra Bøstrup

Hekla har været passet med det hele. Tandraspning, ormekur, vaccination, smed, vitaminer/mineraler osv. osv.

Skriv gerne for mere information, eller for at komme og prøve en tur på hende.

Billeder kan ses her: https://www.isfaxi.dk/home/advertisement/STE0qEx0dnsY8VJk62G5

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.