Hjælp til opstilling og sæde

Hjælp til opstilling og sæde

13. april 2023

350,00kr.

ID: 7147

Ofte kommer vi til at kæmpe med hesten og forsøger at træne os ud af noget som vi i virkeligheden selv forsager med vores spændinger, skævheder og ubalancer. For at hesten kan præstere og bevæge sig optimalt må vi først og fremmest kunne ride uden at forstyrre den.

Vil du gerne have større forståelse for hvilke udfordringer du har i din krop, som kan være årsag til problemer i din ridning? Og vil du gerne have hjælp til at korrigere dem på en nænsom og positiv måde?
Ofte kommer vi til at kæmpe med hesten og forsøger at træne os ud af noget som vi i virkeligheden selv forsager med vores spændinger, skævheder og ubalancer. For at hesten kan præstere og bevæge sig optimalt må vi først og fremmest kunne ride uden at forstyrre den. Når vi kan det bliver det nemmere at ride hesten for minimale signaler.
Jeg er centreret riding level 1 instruktør på vej mod level 2 med særlig interesse og erfaring i arbejde med nervesystemet og jeg tilbyder hjælp til dig som gerne vil arbejde med både grundlæggende opstilling og de finere mere nørdede detaljer. Alle er velkommende og centreret ridnings skånsomme teknikker er også særdeles velegnede til folk med særlige udfordringer såsom gamle skader, kroniske smerter, adhd eller lignende.
Kontakt mig for mere info hvis du er i tvivl om det er noget for dig, eller for at booke en lektion.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.