Hoppeplag med potentiale

Hoppeplag med potentiale

14. februar 2021

65.000,00kr.

ID: 3432

Kåringsemne, Moldott hoppeplag efter Skinfaxi fra Lysholm. 5 gænger, vilje over middel, modig og passet med alt. Kræver islænder kyndig ejer.

Dísa fra Rosenlund, DK2019200044, MF: Blævar fra Hamraholi (WM guld sport)
Far: skinfaxi fra lysholm (WM sølv og bronze, 8.94 i rid avl og sport), Farmor: sæla frá Þóreyjarnúpi (wm guldvinder x mange sport)
Højde: forventet +144, moldott , 5-gænger,
Typisk for Skinfaxis afkom er, at det er store afkom, der er smidige med store bevægelser og nemme at arbejde med. De har et stærkt fundament, flotte velansatte halse og gode hoved og virkelig gode sind. Flere af Skinfaxis afkom har vundet både følshow og best in breeding show. Da han ikke er så gammel kommer hans første årgang under rytter i 2020.
Dísa har fået lov at være føl og ung, hun er rå og kræver derfor træning og håndtering. Hun er passet med smed og har fået vaccination fuldt efter skema, men er ikke fan af, hverken smed eller dyrlæge -hun er en klog hest og kan blive tryg ved dem gennem vedvarende træning. Disa er hesten, der trods sin unge alder og yngst i flokken gerne går forrest når resten af flokken er utrygge og ikke tør. Hun er selvstændig og klog, men stiller krav til sin ejer, som hun har tillid til og knytter sig til.
Sælges til islænderkyndig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.