Islænder med grønt pas

Islænder med grønt pas

29. december 2020

25.000,00kr.

ID: 3184

Islænder hoppe med kæmpe personlighed, ønsker voksen rytter.

Silja er en islænderblanding fra 2004, på 134cm og med god brede. Hun er ikke aldersvarende uddannet men mestre skridt, trav og galop til perfektion og er derudover påbegyndt schenkelvigninger og har prøvet at springe et par gange. Tølt er ikke trænet da det ikke har haft ejeres interesse.

Hun er redet i naturen, men hun er ikke 100% trafiksikker endnu.
Hun er meget nysgerrig og har en fed tilgang til de ting hun synes er farlige, hvis hun bare for lov at se dem an.

Silja er oprindeligt indkøbt til en pige på 10 år, men det har desværre vist sig at være et dårligt match, og derfor ønskes en ældre pony.
Derfor er Silja blevet redet af en voksen rytter, de sidste par måneder og har her rykket sig helt enormt. Hun er en pony der knytter sig enormt meget til sin rytter, og ser dem lidt an først. Når man først har vundet hendes tillid, har man en ven i verdensklasse. Derfor er rideskoler og lign. udelukket.

I den tid vi har haft hende, har vi opdaget at hun har brug for et roligt og lille staldmiljø evt. en løsdrift, da hun ellers vil følge med i alting og stresser op. Dette kan vi desværre ikke selv tilbyde hende.

Hun ønskes sig en let voksen, som ønsker sig en hest til lidt af det hele og som vil elske en hest med en kæmpe personlighed.

Vi forbeholder os desuden retten til at vælge imellem evt. købere.

Hun befinder sig 9681 Ranum

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.