Lækker vallak med blikfang, nedsat.

Lækker vallak med blikfang, nedsat.

21. juli 2022

30.000,00DKK

ID: 6315

Lækker 6 årig vallak med smukke gangarter og fantastisk sind.

Sidste chance for et fantastisk tilbud. Jeg har nedsat Gandur til en vanvittig lav pris. En hest med hans kvaliteter fået ikke billigere. Han er lige klar til tilridning🙏 PRISEN ER FAST.

Hørt fra interesserede, at han er utrolig smuk, samarbejdsvillig og har pæne overgange. Han er behagelig at sidde på og har ørene fremme.

Jeg har en super smuk vallak der lige er blevet 6 år, som jeg overvejer at sælge, hvis rette hjem dukker op. Han keder sig hos os, da vi mest har hopper til avl 😊 Jeg ønsker også at komme lidt ned i hestehold. Han er light palomino, 5 gænger med smukke gangarter. Vi ser mest trav og tølt på marken. Han er ikke den gammeldags type, men alligevel kraftig bygget. Han er pt. vant til sadel og rytter. Han har et fantastisk sind og man kan kun knuselske ham. Han kan finde på at bide i pælene, men kun når vi er der. Når jeg lurer på ham, opfører han sig pænt 😅 han er meget opmærksomhedssøgende, men er til at være for. Jeg tænker at hans vilje er omkring middel og lidt over. Han har rigtig fine tænder, stærke hove og silkeblød manke og hale. Han har aldrig været syg. Han er opdrættet af min kusine, så jeg er hans nummer to hjem. Det var egentlig mening vi skulle beholde ham, men min ene pige vil ikke ride og den anden vil helst ride på vores Dísa. Så jeg søger et forever hjem 🙏 Han er efter Lisa fra Tingheden (står hos os) og Áll fra Saudárkróki. Halvsøster og halvbror kan også ses. Video kan sendes på Messenger 😊

Alder
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.