Lækler løsdrift opstaldning

Lækler løsdrift opstaldning

5. august 2022

1.399,00DKK

ID: 6353

Skøn løsdrift med lækkert græs, ridehus, bokse, vandspiltov, rytterstue – osv❤

“Nystartet” opstaldning for islændere tilbydes i luksuriøse omgivelser- 6950 Ringkøbing

Da jeg flytter med familien og vores vallak på en skøn landejendom, tilbyder vi opstaldning for islændere, – for vi har de lækreste faciliteter til rådighed. Og det skal flere have glæde af🐎❤.

Da jeg selv har børn der også elsker heste, er alle børn velkomne på stedet – her er højt til loftet og plads til alle.

Stedet er omgivet af frisk luft og smuk natur- præcis hvad hestemennesker værdsætter.

Som udgangspunkt er det opstaldning i løsdrift, men da vi har en del bokse til rådighed, er det også en mulighed at benytte – vi finder løsninger, så de matcher behov.
På stedet er der et 1000 kvm stort ridehus fra 2009. Utrolig lækkert og indbydende – og lyst. Med udsigt over markerne. Der er også tilskuerplads, hvorfra man kan følge med.
Der er ligeledes en stald fra 2009 med 13 murede bokse. Inde i stalden findes der er vandspiltov, hvor du kan vaske og finpudse din hest.
Her findes også en dejlig rytterstue med køkken og toilet, hvor du altid er velkommen til at sidde og få en sludder og nyde en kop varm kakao – eller et lækkert måltid.

Rundt om stedet er der skønne marker og stier der kan rides på – og skoven ligeså. Det giver gode muligheder for at nyde naturen.

Hestene går på store marker, som jeg vil skifte imellem for at skabe god græs og give jorden pause. Så længe det er muligt vil hestene spise græs, og når der ikke er nok næring vil de tildeles wrap/hø, alt efter hvad der er til rådighed.

Jeg sætter stor pris på, at opstaldere hjælper til med at holde foldene pæne og ryddelige- samt med andet arbejde, hvor en ekstra hånd kunne bruges. Ellers klarer jeg resten.
Jeg har tidligere redet en del stævner, bl.a. DM og underviser rigtig mange ekvipager samt tager heste i træning, som der vil være opstaldet separat på stedet. Jeg tilbyder derfor også gerne min hjælp, hvis der er interesse og brug for det.
Pris: 1399 kr/md

Jeg glæder mig til at høre fra Jer❤

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.