Løsdrift tilbydes

Løsdrift tilbydes

13. juni 2021

ID: 4280

Løsdrift til islænder på skøn, lille bondegård.

Hvis du har lyst til at have din islandske hest boende på en super hyggelig bondegård i udkanten af Beder (Aarhus syd), hvor der både er ro og højt til loftet, så har vi plads til en islænder eller to i vores lille flok. Gården huser også en fåreflok, og får og heste skiftes til at græsse på vores dejlige marker, hvilket bevirker, at vi har en meget lav forekomst af indvoldorm hos hestene. Desuden er her også høns, ænder, kat og hund, og vi har en sø, der om sommeren er vært for et svanepar med unger samt gæs og et utal af andre fuglearter.
Din hest kommer til at gå i løsdrift med vores shetlandske hoppe samt en opstaldet islandsk vallak. En stor del af jordfolden er muddersikret.
Du har ingen fodervagter. Hestene fodres af os med god wrap og halm i løsdriften morgen og aften om vinteren. I sommerhalvåret lukker vi hestene til og fra græs to gange dagligt (morgen og aften), så deres indtag begrænses. Hestene har halm i løsdriften og får desuden lidt wrap, når de kommer ind fra græs.
Opstalderne deles om at muge ud i løsdriften og strø nyt halm, samt fjerne klatter på jordfolden. Det kan foregå sådan at hver opstalder har ansvaret for en uge hver, og er der brug for at ”bytte dage” kan det aftales indbyrdes opstalderne imellem.
Vi har en stald med to bokse. I stalden er der plads til dit udstyr, tøj og opbevaring af kraftfoder / vitaminer. Desuden giver vi vores opstaldere adgang til brug af toilet i stuehuset.
V tilbyder også en stor græsbelagt ridebane med et ovalbanespor af grus.
Der er sti til skov og strand.

Pris 1000,- kr incl wrap og halm.

Henvendelse til

Karen: 2762 6049
Ole: 3011 2156

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.