Luksus løsdrift i HIT stald

Luksus løsdrift i HIT stald

8. april 2021

2.200,00kr.

ID: 3788

Vi har 2 pladser tilbage i vores nye luksus løsdrift med HIT aktivstald.
Fuldpas (pony) fra 2.200 til 2.500 kr/md.

Læs mere på www.gotfredsen.dk/opstaldning
Se vores video på Facebook: www.facebook.com/949957171736195/ videos/1185826655202017

**I vores løsning får du fuldpas, så du kun skal fokusere på at hygge og træne med din hest.**
Du skal ikke muge, blande foder, eller tage vagter. Du kan bruge din tid på din hest, eller du kan få mere tid til andre ting i livet.

**Din hest får en individuelt tilpasset foderplan, hvad angår foder, vitaminer og wrap.**
Du behøver ikke gå og bekymre dig om den nu får for meget eller for lidt, om den bliver jaget væk fra foderet af førerhesten, eller om den selv står parkeret ved truget hele dagen. Det styrer foderstationerne og computeren.

**Din hest får masser af motion i vores system.**
Indretningen er designet til at få hestene til at bevæge sig for at få foder og andre aktiviteter. Registreringer i tilsvarende stalde viser, at hestene bevæger sig 9-24 km om dagen. Så skulle der være en gang i mellem, hvor du ikke når herud, så får hesten stadig masser af sund træning.

**Din hest får styrket sine knogler og resten af kroppen.**
Området er let kuperet, og hestene skal derfor op og ned af bakke flere gange om dagen. Det styrker sener, knogler og led. Forsøg har vist, at heste, som kun er på fold er i lige så god form men har stærkere knogler, end heste, som som på boks, men bliver trænet dagligt. Det betyder, at risikoen for skader er mindre, da hestens krop er stærkere. For dig, skulle det gerne betyde færre dyrlægeregninger.

**Både du og din hest får et staldmiljø med frisk luft og godt indeklima**
Vi gør rigtig meget for et sundt luftmiljø. Lige nu tester vi hamp i vores eksisterende løsdrift, fordi det skulle være støvfrit og inddæmme ammoniak næsten lige så godt som træpiller. Hestene går ude næsten hele tiden, og vi har sikret god naturlig ventilation i hvileområdet. Så hvis du har en hest med følsomme luftveje, har du en ting mindre at tænke på, når den bor i vores løsdrift.

**Mindre risiko for dårlige hove og sur stråle**
Vores basisområde er lavet med stier og områder af forskellige materialer, vi har beton, stabilgrus, sand, jord og plastikriste. Det giver et område, som er – om ikke muddefrit – så med meget begrænset mudder. Det giver god grobund for en sund hov, med mindre risiko for dårligt horn, sur stråle eller muk i koderne.

**Du kan nemt og bekvemt tage dig af din hest**
Indendørs området giver mange bekvemmeligheder med indendørs striglepladser, vandspiltovet, det opvarmede skab-/sadelrum med håndvask og varmt vand, det opvarmede dækkenrum med ventilation og den gode belysning både dag og aften. Her kan du have dine ting lunt og tørt, og kan tage dig af din hest uden at blive våd på regnfulde dage.

**Sidst men ikke mindst får du adgang til vores skønne faciliteter**
Vi har ridehus med spejl, to udendørs grusbaner, en springbane på græs, ryttertoilet og et dejligt miljø med søde mennesker. Vi træner mange forskellige ting: Horsemanship, dressur, spring, ponytrav og masser af hygge.

www.gotfredsen.dk/opstaldning

Venligst, Marianne Gotfredsen
Stald Rid og Leg
Skærødvej 6, 3200 Helsinge

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.