MEGA talentfuld 5-gænger hoppe med det mest fantastiske sind

MEGA talentfuld 5-gænger hoppe med det mest fantastiske sind

8. august 2021

98.000,00kr.

ID: 4606

.. Og ja, hun har virkelig det mest fantastiske sind. Díva har nemlig oplevet stort set alting.

Tager nye omgivelser i stiv arm, totalt trafiksikker over for kæmpe maskiner, går direkte i havet/søer/Limfjorden, kan rides væk fra flokken, er den samme uanset antal heste på rideture og alt derimellem. Hun løber nemt ved siden af en crosser, som håndhest eller ved siden af en hestevogn. Altid sød omkring børn, vant til hunde, kan både gå i løsdrift, døgnfold og være på boks. Nemmere bliver det vidst ikke?

Nok om hendes fantastiske sind, for hun er også en MEGA sjov ridehest!
Hun er tilredet som 3-års og har været redet lige siden, dog med nogle små pause ind imellem.

Hun har altid ørene fremme, har en fantastisk personlighed og er generelt bare sød, positiv og høflig.
Hun har 5 stabile, taktsikre og lige gode gangarter. Derfor er hun helt oplagt at satse 5-gang på! Gode bevægelser, dejlig behagelig at sidde i og nemme at skifte imellem. I alle gangarterne bruger hun bagbenene utrolig godt, og det gør hende ekstrem sjov at sidde på! Hun har en fantastisk lækker trav med fint svæv. Galop med rigtig stort opsving. Hun har ligeledes en fin skridt. Tølten er bare altid god, og hun behersker den i både langsom og middel-hurtigt tempo. Díva har utrolig nemt ved at gå tølt og derfor kan hun blive en kanon sjov hest i T.2 også! Dívas er nem at lægge i pas, taktren, stabil, utrolig sjov og nem at tage ned igen.
Som ridehest er Díva bare den absolut sjoveste. Hun er utrolig velredet, har grunddressuren fuldstændig i orden og samtidig er hun arbejdsvillig, smidig, let på tøjlen og så giver hun bare altid smil på læben!

Díva har en utrolig flot bygning, velrejst hals og en meget smuk udstråling. Hun er virkelig en hest alle folk får øje på i stalden.
Derudover har hun en afstamning, der gør hende interessant for avl.

Díva er efter Litla Prinsessa, der er kåret, gået DM, Istölt mm. Díva er 3. Afkom. Det ældste afkom Dimma er kåret og har flere lovende afkom, der skal vises til kåring. Så har hun Alvar der flere gange har udtaget sig til T1 og 4.1. Díva er derfor ud af en rigtig god hoppestamme.
F: Vefur frá Eikarbrekku (8.43 total og mange gode sportsresultater)
M: Litla-Prinsessa fra Nordthy Islændercenter (7.90 total og ligeledes mange gode sportsresultater)

Díva er naturligvis passet med det hele. Ormekur, smed, tandraspning, passet med vitaminer og mineraler osv. osv. Hun har netop fået første vaccine.
Kontakt for mere information og/eller video.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.