Nemmeste og flinkeste vallak

Nemmeste og flinkeste vallak

30. september 2023

55.000,00kr.

ID: 7639

Ukompliceret og nem vallak, som allerede var prøvet meget. Han trafiksikker, og har deltaget i sit første stævne, med flotte resultater.

Kristján er en sød, omgængelig og meget nem vallak på 4 år. Kristján måler pt 140cm, men har stadig tid til at vokse lidt mere. I omgang er han meget velopdragen både når han er med ude og når vi står hjemme på staldgangen. Generelt er han nem i alt håndtering og opfører sig altid pænt.

Kristján blev i vinters professionelt tilredet i 1 måned, og derefter haft en pause. Han er nu blevet redet og trænet i cirka 4 måneder. Han er allerede langt i sin udvikling som ridehest og har godt styr på alle sine 4 gangarter. Han kan nemt skifte mellem dem, og kan nemt lave de diverse overgange. Alle hans gangarter er middel, han har et godt løft og skridtlængde i alle gangarter. Han rides for lette hjælpe og har lidt over middel vilje. Kristján er altid glad for at arbejde og samarbejdsvillig. Han er både vant til at ride i hal, udendørs bane, ovalbane, stranden og i skoven. Han har været på tur i skoven alene og sammen med andre hvor vi både skridter, traver og galoppere. På tur har han set traktor, cykler, biler m.m. og tager det hele i stiv arm. Kristján ville kunne bruges som stævnehest men også bare som en luksus turhest eller som en familiehest, da han ikke kan finde på at lave unoder. Grundet sin alder mangler han mere styrke og balance i alle gangarter, men han er yderst lovende.

Mor: Katla fra Ólafsvöllum
Far: Sambó frá Skaroi

Kristjan er passet med alt; vaccine, ormekur, smed.
Pris: 55.000 kr.

Link til video:

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.