Plads i lille hyggelig løsdrift

Plads i lille hyggelig løsdrift

9. juli 2020

900,00kr.

ID: 1613

Løsdrift direkte op til skoven.
Få heste, ro.

LØSDRIFT I Nymølle, 3540
Kan du lide fred og ro og smuk natur, så kan det være, at vores lille stald er noget for dig. Vi har skoven som nabo og der er godt opsyn med hestene, da vi bor på stedet.
Vi har en blandet flok på en moden hoppe og en 5 års legeglad vallak. Vi har plads til 2 islændere, hvor den ene tænkes at være legekammerat med min unge vallak. Hestene får 4 måltider dagligt: om sommeren sættes de på græs i begrænset tid og suppleres med wrap. Om vinteren serverer vi wrap af god kvalitet. Du får 2 ugentlige fodervagter (sen eftermiddag/aften).
I ferier hjælper vi hinanden med at få fodringen til at gå op.
Vi har mulighed for at leje os ind på naboens ridebane, men det er oplagt at bruge det fantastiske skovområde, der ligger lige på den anden side af vores lille vej. Et rideterræn hvor du kan ride i skov f.eks. til Farum, Bastrup sø eller helt til Buresø.
Prisen er 900,- pr. måned. Du betaler selv tilskudsfoder. Wrap betales særskilt efter forbrug. Ring hvis det lyder som noget for dig 🙂 Tlf. 29441316 Det er nødvendigt, at du har bil, da det er svært med det offentlige.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.