PROB SHAMPOO (TJÆRE) 200ml

PROB SHAMPOO (TJÆRE) 200ml

21. april 2021

86,95kr.

ID: 3924

Prob Shampoo med tjære er en mild groomingshampoo med en beroligende effekt på følsom og irriteret hud.
200ml: 86,95
500ml.: 120,95
2,5l: 434,95

Prob Shampoo med tjære er en velkendt og velafprøvet shampoo med sine unikke egenskaber! Prob Shampoo med tjære er en mild groomingshampoo med en beroligende effekt på følsom og irriteret hud. Løsner godt op for hudaflejringer og skæl. Shampooen har ligeledes en god effekt på kløe. Er fugtgivende, forbedrer farverne og giver en fin glans i pelsen.
Shampooen har en meget rengørende effekt og bruges også som groomingshampoo fordi shampooen forbedrer farverne effektivt uden blegemiddel og farvestoffer. Fjerner effektivt urinpletter, misfarvning og snavs. Giver en flot glans til pelsen. Indeholder minimalt med emulgeringsmiddel, så flasken skal rystes før brug.

Shampooen indeholder blandt andet fyrretrætjære og er derfor en fantastisk sommershampoo på grund af duften af tjære. Duften forsvinder næsten helt når pelsen er tør, men holder effekt for hestens sommer udfordringer ude på folden.

Prob Shampoo er et velprøvet produkt med mange år på markedet. Kombineres gerne med øvrige Prob-produkter som Prob Olie, Prob Deo og Prob Supercream.
Prob Shampoo findes i flere størrelser, både 500 ml og en dunk med 2,5 L, samt denne flaske med 200 ml.

Kan også bruges til små hvalpe og drægtige dyr.

EKHOLM producerer produkter til heste og smådyr 100% baseret på naturlige råvarer. Det er miljøvenlige produkter, der produceres bæredygtigt og som ikke skader hverken dyrene eller menneskerne, der anvender produkterne på dyrene. Alle produkter er 100% giftfri!

Brugervejledning:

Blødgør pelsen med vand og arbejd shampooen ind i pelsen.
Ved hudirritation, lad shampooen virke i 20-30 minutter før grundig skylning. Vask gerne en gang om ugen eller efter behov.
Kan også bruges som almindelig shampoo.

Sammensætning:

Aqua, PEG-7 Glycerol Cocoate, Glycerin, Pinus Wood Tar, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyethanol.

SDS: PROBShampoo_1.0_DAN

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.