Rytter søger part

Rytter søger part

30. januar 2023

0,00kr.

ID: 6883

Jeg er en ung kvinde på 20 år, der søger en part i Odense omegn (5260).

Hejsa, mit navn er Emilie og jeg er 20 år gammel.

Jeg er lige flyttet fra Esbjerg til Odense S, 5260. Jeg søger om at blive part for en i området, eller et sted med nemt tilgang til offentlig transport, da jeg ikke har bil (Odense syd/midt/øst).
Jeg har tidligere redet i mange år på forskellige heste, og har derefter redet og passet Betty, en dansk varmblod, som jeg desværre måtte sige farvel til da jeg flyttede. Med Betty har jeg fokuseret på træning med tillid, genoptræning, lidt dressur og generelt bare sørget for at hun havde det godt, med lange gåture i skoven. Derfor har jeg også indstillet mig på at lytte til hestens behov.

Nu er jeg kommet i gang med medicinstudiet og har fundet en rutine, hvor jeg savner at være ude blandt heste rigtig meget.
Jeg er en rytter med forskellig erfaring, og har blandt andet for et halvt år siden været en uge på Island på hesteryg, hvor jeg forelskede mig i de islandske heste.
Her fik jeg øjnene op for, hvor meget jeg savner at komme ud og give min opmærksomhed til dem, hygge om dem og tage nogle gode udendørs ture.
Så jeg søger part for en der mangler tid til at give sin hest noget kærlighed et par gange i ugen, gerne med et par gode udendørs ture.
Jeg håber meget at nogen har brug for en som mig, i er i hvert fald meget velkomne til at skrive.

Mvh Emilie Klinkert

Tlfnr: +4524217597

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.