Skøn skovturshest med masser af fremdrift

Skøn skovturshest med masser af fremdrift

11. februar 2024

30.000,00kr.

ID: 7968

Katla er den perfekte hest til dig, som ønsker at nyde en masse skønne ture og oplevelser i naturen, hvor der er garanti for at have det sjovt.

Katla kommer fra Stutteri Sonne og hun er med sine 15 år, en erfaren og livsklog hoppe. Hun elsker at lege og lære så længe vejen vises på en fair og kærlig måde. Hun er meget samarbejdsvillig, ekstremt nysgerrig samt enormt kærlig og omgængelig. Hun er altid fremadgående på tur og hun har en stærk vilje, hvorfor det vil være en fordel at du er en let øvet rytter. Hun er dog altid nem både at styre og stoppe. Med hendes 135 cm. i stg., kræver hun en rytter, som matcher denne størrelse. Hendes træning har været sat på pause i en længere periode, men er nu genoptaget. Hun er 5-gænger men hendes manglende træning og bæring skal man have lyt til og mod på at arbejde videre med selv. Hun er vant til let trafik og til at have både hund, katte og høns rendende rundt om benene på sig. Hun har ingen separationsangst og kan både rides ud alene og være alene hjemme på folden, mens andre rider ud.
Katla har ingen sygdomshistorik og hun har aldrig haft eksem eller været forfangen. Hun går barfods og har stærke fine hove. Hun er passet med vaccinationer og tænder.
Katla er en helt igennem fantastisk hest og jeg sælger kun til rette ejer, hvor der tilbydes et kærligt hjem og hvor træning udelukkende foregår ved hjælp af motivation og guidning på en tydelig, rolig og altid fair måde.
Jeg tilbyder en overtagelsesperiode med relevant træning, for at sikre det bedste samarbejde mellem Katla og hendes nye ejer 🙂

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.