Smukkeste, udtryksfulde og kærligste Spolíant

Smukkeste, udtryksfulde og kærligste Spolíant

21. oktober 2023

50.000,00kr.

ID: 7709

5års med ekstraordinært godt sind og masser af potentiale

Ridehest med masser af potentiale og viljestyrke:
Spolíant blev tilredet i januar 2023, og det var det den mest ukomplicerede tilridning, som jeg til dato har været med til.

Eftersom, at han er august føl startede jeg ham langsomt op. Han kan ride versade, bøjes, stilles, og samles i sædet. Han mangler dog styrke til at samle sig længere tid ad gangen i både trav og galop. Har middel/lidt over middel vilje. Han er meget lydig og nem for hjælperne. Han kan stoppes på en udånding – også på tur!

Jeg er dressurrytter og har ingen erfaring med gangsætning. Jeg har mærket tölt flere gange under tur, og en enkelt gang en meget hurtig pas, men jeg kan ikke ’installere knapperne’.

Han elsker at ride tur, og kan nemt rides ud alene både på bane og i terræn. Han har også gået tur med helt, helt nybegyndere, og her kan han godt stille spørgsmålstegn hvis de viser usikkerhed, dog uden at han viser unoder.

Selvom hans sind og temperament nemt kan håndtære nybegyndere, så er han stadig en unghest. Han er super lærenem, så en urutineret rytter kan hurtigt lære ham noget ’forkert’.

Afstamning:
Faren er Tigull fra Laven DK 528. Mor er en hoppe importeret fra Island, hvor hun har gået høje klasser, og hendes bror er Atgeir frá Tókastöðum.
Jeg har købt ham direkte fra avler.

Det praktiske:
Han har aldrig haft en sygedag, går nemt i trailer, kan gå med alle på fold, kan stå i boks, løsdrift og på græs om sommeren.

Han er vokset op på et større landbrug med en masse maskiner, kvæg, og bliver gode venner med både kvæg, kalve, geder, får og smådyr. Spolíant er vant til at blive eskorteret af en kæk Australian Shepherd på tur. Han er 110% trafiksikker.

Han er passet med smed, dyrlæge, tandlæge og jeg selv er fysiurgisk heste behandler, som han har nydt godt af. Han har også lavet en del jordarbejde og agility.

Hvis du leder efter en loyal, kvik, smart og yderst kærlig ung islænder, som du stadig kan sætte sit eget præg på, så er hesten her.

Han betyder rigtig meget for mig, og det er med stor vemod, at jeg er nødsaget til at sælge ham. Derfor pris før hjem!

Video kan sendes.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.