Sød Rød Hoppe

Sød Rød Hoppe

18. april 2023

43.800,00kr.

ID: 7190

Rød hoppe med et cool sind, masser af lys man og hale.

Idunn er let tilredet, har været i tilridning 2 mdr. hos Skov Isheste. Hun er sat til salg pga. dårlig match, da rytteren er faldet af, pga. Idunn har øget tempoet lidt mere end forventet.
Idunn skal have en rytter der vil arbejde med hende, og kan færdiggøre tilridning og gangsætning, eller vil købe sig til det.
Hun er 4,5 gænger, muligvis 5 gænger. Hendes skridt er god med overtrædning og hun bruger sig godt. Traven er god og vil blive med mere svæv, med mere muskel opbygning og balance. Hun viser ren tølt under rytter, men mangler styrke og smidighed. Galoppen er ikke så trænet, men blød og takt ren. Hun har pt ingen synlig pas tildens.
Idunn er en godt bygget hoppe, hun er rød med masser af lys man og hale. Hun er 138 høj, hendes sind er rigtig godt. Hun er cool i hovedet og nem at sætte sammen med andre heste og hun kan gå i blandet flok.
Hun er passet med dyrlæge (vaccination og tænder) og smed. Har ikke haft nogle skader eller været syg. Hun står rigtig pænt og stille på gangen. Hun er trailervant og går direkte op. Ejer har haft hende siden hun var 3 år.
Hesten bliver ikke fremvist under rytter.
I er velkommen til at kontakte Heidi fra Skov Isheste.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.