Søger ismule til udlån

Søger ismule til udlån

28. februar 2021

0,00kr.

ID: 3531

Hej alle.

Jeg er en pige på 25 år som søger en ismule til udlån jeg ved ikke om dette er muligt at finde, men nu tager jeg chancen.

LIDT OM HESTEN

Jeg har ikke så mange krav jeg er frisk på lidt af hvert ung som ældre. Jeg har håndteret alt fra ungheste til konkurrenceheste på højt niveau, hingste osv. Skal være vallak eller hoppe. Jeg vil bruge den mest til rideture og udvikle os sammen, dog hvis det er en unghest der ikke er tilredet, så venter vi naturligvis med det 😉 jeg ønsker gerne en luksus mule da jeg også gerne vil starte lidt konkurrencer alt efter hvad der er muligt i mit distrikt.

LIDT OM MIG

Jeg selv har arbejdet med islandske heste i nogle år og redet on and of siden jeg var 6 år så jeg har min grundridning i orden. Jeg modtager gerne undervisning fordi jeg også gerne vil blive bedre sammen med hesten og få nogle redskaber til dette. Jeg vil selvfølgelig gøre alt for at passe den hest jeg låner som var det min egen og du skal altid være velkommen til at komme og kigge til den. Jeg har været lidt på Island, arbejdet for mange forskellige rytter her hjemme i DK. Jeg har også arbejdet med forskellige typer både sensitive heste og nogle heste der er pænt ligeglade og mangler respekt. Har tilredet to af sådan nogle typer den sensitive var der ingen der kunne komme til at ride, men efter lidt tid kunne jeg ride den. Den anden der manglede respekt der var rigtig meget jordarbejde og den blev også tilredet kort tid efter og er en fornuftig tur hest i dag. Jeg er pt. I gang med at færdiguddanne mig som kontorassistent med speciale i økonomi. Jeg bor i Regstrup tæt på Holbæk og hesten vil blive opstaldet tæt herved.

Som sagt er der mange muligheder jeg er åben for. Derfor skriv gerne så vi kan se om vi passer sammen både hest som rytter. 😀

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.