spændende avlshoppe ud af gode konkurrence linjer

spændende avlshoppe ud af gode konkurrence linjer

4. oktober 2023

38.000,00kr.

ID: 7656

Hofi er ud af meget spændende avlslinjer med Hróður frá Refsstöðum som farfar og Ófeigur frá Flugumýri som morfar. Hun kombinerer derved nogle af de bedsteavlslinjer på island. Alle bedsteforældre er kåret i 1 klasse. ifolet med upcomming hingst efter ölnir fra akranesi.

Fantastisk lækker avlshoppe med super spændende avlslinjer. Scannet drægtig med den spændende upcomming Leó frá Feti.
Hofi er ud af meget spændende avlslinjer med Hróður frá Refsstöðum som farfar og Ófeigur frá Flugumýri som morfar. Hun kombinerer derved nogle af de bedsteavlslinjer på island. Alle bedsteforældre er kåret i 1 klasse.
Hofis forældre er begge kåret godt i 1 klasse og har ydermere gået i sporten.
Hofis far er Hófur frá Varmalæk som ud over en høj 4g kåring med 2 x 9.5 og 5 x 9 i sin ridebedømmelse med et total på 8.43 i rid og 8.34 total har været højt placeret i sporten i Tyskland gennem mange år.
Hofis mor Melodía frá Árgerði er kåret med et total på 8.13 med 8.28 i rid. Og har hele 3 1 kl kårede afkom. Hun har ydermere deltaget i bl.a. Landsmót som sportshest med 8.22 i A gædinga.
Hofis afkom har oftest hendes flotte splash i form af sokker og blå øjne. Hun har to afkom i træning med henblik på kåring og avler rigtigt fine afkom som er nemme at arbejde med.
Hofi er scannet drægtig med IS2016186911 – Leó frá Feti, som netop er blevet klubmester i 4.2 og har en yderst lovende fremtid foran sig indenfor sporten. Leó kombinerer Ölnir fra Akranesi (far) med Orri linjer (morfar). Ölnir er afkomstkåret i 1 klasse og har en super lækker kåring på 8.82. Han har højst sandsynligt givet sin skønne farve videre i Leó, der har blis. Der burde derfor være chance for dobbelt splash til den heldige avler.
Leós mor Kapítóla frá Feti er kåret med 8.46 og hele 8.63 i rid og har 3 fuldkårede afkom.
Hofis sidste afkom, et flot hoppeføl efter Skarpur frá Kýrholti (8.63 som 4g med 4 x9.5 og 7 x 9) kan ses på stedet og kan muligvis også følge med for merpris.
Hofi selv er kun redet kort som 5 års og derefter sat i avlen. Hun er sød og nem at håndterer men har en islandsk skepsis overfor nyt. Man skal derfor være vant til at håndterer en hest der godt kan trække sig fra grimen. I det daglige er hun nem ift. trailerlæsning, beskæring mv. og accepterer fint grimen på folden.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.