Spændende hoppe ifolet med Sindri frá Hjarðartúni 8.99.

Spændende hoppe ifolet med Sindri frá Hjarðartúni 8.99.

4. oktober 2023

65.000,00kr.

ID: 7661

Draumadís er en sød ridehest med fine bevægelser og en dejlig flydende tølt. Hun er beskrevet som en hest, de fleste ville kunne ride med potentiale til konkurrence.

Draumadis selv har været i ridning i 4-5 måneder totalt. Hun er vant til at blive håndteret og har en spændende afstamning med godt kåret 1 kl forældre ud af gode linjer. Far er Klængur frá Skálakoti, en velbygget 4 gænger med hele 6 9 taller i rid og en total på 8.38. Mor er kåret med en total på 8.18 og 2 9 taller i rid.
Hun er ifolet med intet mindre end med Sindri frá Hjarðartúni som opnåede verdens højeste ridebedømmelse sidste år med 9.38 i rid med hele 3 10 taller i rid for trav, pas og ridbarhed samt 9.5 for tølt og form. Sindri har ud over de enormt flotte gangarter, et super godt sind og er ud af en meget gode avlslinjer på både mor og far side, med Stáli fra kjarri som far og Aron frá Strandarhöfði som morfar. Stáli er far til bl.a. alfaklettur fra Syðri-Gegnishólum 8.94.
Føllet vil derfor have en super spændende afstamning med potentiale inden for sport, avl mv samt et blup på 115. Draumadís er scannet efter 40 dages drægtighed.
Det er muligt at få Draumadís med til Danmark til jan/febr. hvor vi har samlet nogle heste der skal hertil og man derfor kan få en meget god rabat på transporten, men også muligt at beholde hende på Island og bruge hende som fremtidig avlshoppe.

Afspil video
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.