UNDER SALG Stor vallak med et cool og blidt sind, som kan rides af alle

UNDER SALG Stor vallak med et cool og blidt sind, som kan rides af alle

26. april 2023

50.000,00kr.

ID: 7221

Sómi fra Kirstineholm er efter kårede forældre, 4-gænger og han har et fantastisk godt og blidt sind, som alle kan håndtere. Han er hele 146 cm i stg.

Sómi fra Kirstineholm

F: Óskar fra Guldbæk (8,34 tot. – 8,46 for rid. + redet DM i pas)
FF: Goði frá Prestsbakka (8,18 tot. – 8,43 for rid)
FM: Són frá Hólum (8,13 tot. – 8,17 for rid)
M: Mygla fra Udklit (7,22 tot. som 4-gænger)
MF: Dugur frá Mosfellsbæ (8, 13 tot.)

Sómi er en kæmpestor sortbrun vallak med masser af man. Han er efter kårede forældre, og han har et fantastisk godt og blidt sind, som alle kan håndtere. Han er hele 146 cm i stg. med lange stærke ben og en robust krop. Elegant og utrolig velrejst hals samt et smukt ydre og en charmerende personlighed.

Han er 12 år gammel og kan rides af de fleste. Han er både redet af små børn samt nervøse og begyndere. Nervefast og sød.

Sómi er 5-gænger med tølt som foretrukken gangart – den er dog en smule mod passen, men bliver bedre for hver gang, den trænes. Det hjælper meget med boots. Hans trav er let at finde – rummelig og rigtig god. Galoppen er hans bedste og letteste gangart for ham, og den er blød og gyngehesteagtig. Han kan nemt galopere i langsom galop på små volter. Pas er ikke trænet og han rides som 4-gænger med adskilte gangarter. Sómi går nemt i pæn, naturlig holdning i alle gangarter.

Han har et stort uudnyttet potentiale, og han vil på sigt blive en fin hest til de lette/mellemsvære klasser i tølt og 4-gang. Evt. et emne som alridshest og et godt emne som mandehest grundet hans enorme størrelse. Han er også en oplagt “konehest”.

Han har ca middel vilje, er fint velredet og er en rigtig pleaser. Rigtig blød og let på tøjle. Reagerer godt med hjælperne. Stopsignalet er 110% iorden. En utrolig sød og dejlig vallak. Utrolig cool – både på tur alene og i flok. Utrolig lækker og en fornøjelse at ride.

Går fint i trailer og er helt ligeglad med trafik – er bl.a. vandt til at ride over motorvejsbroer.

Aldrig været syg eller skadet. Passet med smed, vaccinationer og tænder.

Sadel, trense og udstyr kan evt. medkøbes

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.