Super smuk naturtölter

Super smuk naturtölter

5. juli 2021

65.000,00kr.

ID: 4386

Dejlig skovturshest med dejlig nem tölt, let på tøjlen og sjov at ride!
Drægtig med 1. klasses hingsten Styrkur frá Hafsteinsstöðum med termin april 2022.

Stjörnudis er en smuk rød 6 års hoppe på 138 cm stg. Hun er en kærlig hest, der elsker at være i kontakt med mennesker. Hun er 5-gænger med tölt som foretrukken gangart, hun tölter pt op til middeltempo men med mere træning får hun tölt i alle tempi. Hun er sjov at ride, god at arbejde med og altid let på tøjlen. Man kan tölte derudaf med en hånd på tøjlen!
Hun har middel vilje, måske en smule over i skoven, men hun er altid fuldt styrbar og kan stoppes for stemmen.
På tur kan Stjörnudis godt kigge lidt på ting, men hun hverken løber eller laver ballade. Hun tøver bare og beder man hende om at gå frem, så går hun forbi.
Stjörnudis sælges ikke til nybegyndere eller nervøse ryttere pga hendes alder og at hun har brug for en rutineret rolig rytter, der kan vise hende vejen – hun er den type hest, når man vinder hendes hjerte, vil hun gøre alt for en!

Stjörnudis har en spændende afstamning med Glotti frá Sveinatungu som far. Glotti er kåret med 8,90 for rideegenskaber og 8,64 total! Stjörnudis’ mor er kåret med 7,95 for rideegenskaber. Her er altså en spændende afstamning, hvis man kunne tænke sig at avle.

Derudover er Stjörnudis drægtig med termin april 2022. Faren til føllet er den smukke Styrkur frá Hafsteinsstöðum kåret med 8,24 total.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.