Talentfuld unghoppe efter Möller fra Skelgården

Talentfuld unghoppe efter Möller fra Skelgården

31. januar 2022

68.000,00kr.

ID: 5452

Talentfuld 2 års hoppe, har et super godt sind, flot bygning og gode gangarter.

LUPINA HAR KÅRET FORÆLDRE OG HAR LENSA SOM MM. OG MÖLLER SOM FAR.

LUPINA MOR HAR KUN LAVET BLAK HESTE. HUN ER SELV RØDBLAK

LUPINA HAR ET SUPER SIND OG STOR OG FLOT. OG MEGET VELREST.

Lupina fra Skelgården er et lækker unghoppe med spændende afstamning og et stort potentiale.
Lupina er en flot og stor 2 års hoppe, som er efter kårede forældre. Er i efteråret 2021 blevet fremvist ved Skelgårdens føl- og unghestebedømmelse, hvor hun fik en flot andenplads blandt 2 års hopperne med den fine karakter på 3,21 hvilket også har kvalificeret hende til Elitefølshowet Best In Breeding – FEIF-dommer William Flügge gav hende nogle fine kommentarer med om hendes gode bygning, gangarternes høje kvalitet og hendes venlige sind.

Hun er efter 1. klasses hingsten Möller Fra Skelgården som er kåret med 8.43 total og 8.69 i rid, med 9 for tölt, vilje/sind og form u. rytter, 8.5 for galop og pas, samt 8 for trav og skridt.

FF: Huginn fra Haga I – kåret med 8.57 total og 9.05 i rid, med 10 for vilje/sind, 9 for tölt, pas og form u. rytter, 8.5 for trav, samt 8 for galop og skridt.

FM: Glæta fra Votmula I – kåret med 8.07 total og 8.18 i rid, med 8.5 for trav, galop og vilje/sind, 8 for tölt, pas og form u. rytter.

M: Lilja fra skelgården. kåret 7.78

MF: Sjóður frá Galtastöðum – kåret med 8.25 total og 8.33 i rid, med 8.5 for tölt, pas, vilje/sind og form u. rytter, 8 for galop og skridt.

MM: Lensa frá Fjalli. flere kåret afkom, Baski fra Skelgården, Odur fra Skelgården.

Vi Har valgt og sælge en del af vores Møller fra Skelgården afkom så vi kan se dem på banerne, og ude som gode rideheste, vi kan ikke gemme dem alle, selv om gerne ville.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.