Tilridning, træning, kommission og undervisning tilbydes

Tilridning, træning, kommission og undervisning tilbydes

8. juni 2021

5.900,00kr.

ID: 4233

Jeg åbner op for flere træningsheste igen, og har derfor allerede nu plads til nye træningsheste!
Jeg har mange års erfaring med tilridning og uddannelse af islandske heste på alle niveauer.

Tilridning, træning, kommission og undervisning tilbydes.
Jeg har mange års erfaring med tilridning og uddannelse af islandske heste på alle niveauer. Siden 2010 har jeg arbejdet først fuldtids og senere deltids med islandske heste, både for større stutterier samt egen træningsstald. Jeg er selv avler sammen med min mor, og det er mig der tilrider og træner alle vores heste fra bunden.
Det vigtigste for mig i træning af alle heste, er at de er trygge, afslappede og glade i ridningen og omgangen med mennesker. Jeg lægger vægt på at de skal bruge sig korrekt gennem kroppen, være letridelige, smidige og vigtigst af alt kunne følge med både fysisk og psykisk.
Jeg er meget aktiv konkurrencerytter gennem mange år, og jeg synes specielt det er sjovt at have mange forskellige heste med til stævner fra de er unge, og træne dem op til at gå A-klasser.
Jeg har derudover trænet mange heste op til kåring, hvor de er sendt til kåringsrytter kort før kåringsfremstilling – fx Dimmalimm frá Skógskoti som jeg trænede frem til 3 uger inden kåring, hvor hun opnåede 8,66 for rideegenskaber.

Jeg træner altid hestene på deres præmisser og efter ejers ønsker for hesten – om det er ønsket om at få adskilt gangarterne, lære hesten at tölte, løsgøring af stiv tölt eller forberedelse til konkurrence- eller kårings-banerne

Jeg holder til i Vinderød ved Frederiksværk, Nordsjælland. Her har vi ny stald, gode folde, rotunde, 20×60 ridebane samt gode træningsmuligheder i naturen.
Hestene går enten på enefolde eller i små flokke og bliver fodret med kvalitetswrap samt vitaminer.

Pris for 4 ugers træning/tilridning: 5900 kr
Priser for undervisning eller kommission: Kontakt mig 🙂

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.