Tilridning, træning og formidling af islandske heste

Tilridning, træning og formidling af islandske heste

8. november 2020

2.800,00kr.

ID: 2817

Uddannelse af heste og ryttere er min helt store passion, derfor er du ikke i tvivl om at dine ambitioner, drømme og ønsker bliver sat i højsædet hos Stald Fiflholt.

Jeg tilbyder tilridning, træning, gangartstræning, miljøtræning, kommission og undervisning.
Jeg laver også forløb for ryttere med rideangst, som ønsker at komme tilbage i sadlen.

📍 Lokation: Holstebro, Midtjylland

I træning med heste lægger jeg stor vægt på, at rytteren og hesten er i tæt kontakt og arbejder sammen som én. Hesten skal være tilpas og udvikler sig hver gang den bliver arbejdet med. Tålmodighed, logik og konsekvens er mine hverdagsredskaber, som jeg bruger til at rykke hesten i det rigtige tempo. Jeg er opvokset med heste, så de har altid været en stor del af min hverdag, og er derfor min helt store passion. Jeg vægter stor variation i træningen højt, for at holde hestene glade og tilpasse. Jeg har i de senere år dyrket konkurrenceridning på nationalt såvel som internationalt niveau, hvor jeg blandt andet har vundet det danske mesterskab og redet for landsholdet.

Jeg har siden 2013 arbejdet med islandske heste som en fast del af min hverdag. Jeg har arbejdet fuldtid hos flere professionelle beridere og nogle af Danmarks mest højtprofilerede stutterier. Hver dag arbejder jeg på at udvide min horisont indenfor træning af islandske heste og uddannelse af ryttere. Jeg har kun få heste i træning af gangen, for at sikre at den enkelte hest får min fulde opmærksomhed. Hos mig er alle heste velkommen, uanset om der er tale om fritidsheste, ungheste eller sportsheste.

⭐️ Jeg har stor efterspørgsel på gode rideheste, både konkurrenceheste men også fritidsheste. Derfor tager jeg også heste i kommission og hjælper med at finde det perfekte match mellem hest og rytter.

🏠 Alle heste bliver opstaldet på St Sognstrup Islandshestecenter hvor de lever under de absolut bedste forhold og bliver passet efter alle kunstens regler. Hesten får tildelt egen boks, hvor den har fri adgang til fold, mineraler, og stråfoder. Den bliver fodret 2 gange dagligt med hø af højeste kvalitet og foder fra St. Hippolyt. Alle heste skal møde op med gyldigt vaccinationskort og skal som minimum være bacisvaccineret efter gældende regler. Med fordel kan man få tjekket tænder på sin hest inden man starter tilridning/træning. Ved flere heste fra samme ejer/stutteri laves der individuel aftale.

⛄️ Det er også muligt at booke pladser til vinter allerede nu!

☺️ Ved interesse, spørgsmål eller priser, så tag kontakt til mig. Alle spørgsmål er velkommen!

Jeg kan kontaktes her:
💬 Messenger – Anne Kathrine Carlsen
📞 53656608
📧 Fiflholt@hotmail.com

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.