To islandske hopper søges

To islandske hopper søges

3. juli 2020

35.000,00kr.

ID: 1557

Søger to rutinerede og stabile hopper til fem stjernet hjem.

Jeg søger to stabile og rutinerede hopper. Det er et must at de har et godt sind og adlyder på signalerne. Temperamentet er afgørende og skal være rolige, tillidsfulde og nemme i al håndtering. De skal kunne ride sammen med andre og alene både på tur og på bane.
Der skal som selvfølge ikke være sygdomshistorik.
De skal være trænet i mindst 4 gangarter gerne 5. Det vil være en bonus hvis de har gået stævner så der er erfaring i at de kan det. De skal kunne gå trailer sammen med andre og alene.
Det er meget vigtigt at de er vandt til børn og den uro og forskellighed der kan være omkring børn.

De kommer ind i en familie med tre hesteglade piger og 120% forældreopbakning. Der er undervisning 1 gang om ugen. De kommer til at gå i løsdrift i et super lækkert bakket terræn som styrker kondition og sundhed. Der er mulighed for stald ved behov men udgangspunktet er løsdrift. Vi går meget op i velfærden og de vil blive passet rigtig godt med masser af kærlighed.

Hvis du har en hoppe som du tænker passer så kontakt mig på 22973212. Det er rigtig vigtigt at vi finder det rette match, hvorfor vi vil prøve en potentiel hest to gange og have en kyndig konsulent med ud. Det er både for hestens og vores skyld så vi sikre det bedste for alle.

Budget: ca 35000kr pr hest med tilpasset og godt udstyr.

Vh Rikke Valeur

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.