Træning og undervisning v/ Sofie Ladefoged

Træning og undervisning v/ Sofie Ladefoged

8. december 2020

200,00kr.

ID: 2998

Jeg tilbyder både træning og undervisning af islandske heste.
Med din egen hest kan jeg hjælpe med ting som for eksempel adskillelse af gangarterne, grundridningen og/eller uønsket adfærd/dårlige vaner.

Da jeg har sabbat år, går jeg all in på at undervise og træne heste, derfor tilbyder jeg eneundervisning, på din egen, eller at ride din hest. Det vil foregå på den måde at jeg kan køre ud og undervise dig og din hest i Randers og omegn. Eller i kan køre ud til mig og få undervisning.

Med din egen hest kan jeg hjælpe med ting som for eksempel adskillelse af gangarterne, grundridningen og/eller uønsket adfærd/dårlige vaner, enten ved at ride din hest og guide den direkte, eller ved at undervise dig i hvordan du bedre kan guide den. Undervisningen vil foregå i 30 minutter pr. gang.

Jeg er 19 år, og har mange års erfaring med både ridning af islandske heste og selve undervisningen. Bl.a. har jeg været et medlem af CHC Master Class i 4 år, hvor jeg har fået alt min grundviden fra. I 2018 blev jeg også kåret som årets ungryttertalent på holdet. Jeg har også undervist mange forskellige ryttere på hvert deres niveau, små som voksne på deres egne heste.

Dertil har jeg haft heste lige siden jeg kan huske, og rider lige nu min konkurrence hest, Adam fra Staagerup. Ham rider jeg B-klasser på, oftest 5.2, T.3 og GDT.
Bedste resultater:
🌟 1. Plads i t.7 til fynsmesterskaberne
🌟 1. Plads i t.5 til østjyskmesterskab
🌟 2. Plads i GDT til nordjyskmesterskab
🌟 5. Plads i GDT til DM 2018
🌟 2. Plads i 5.2 og 3. Plads i t.3 til icehorse festival blandt ungryttere
🌟 5. Plads i t.1 til landsstævnet 2019 blandt ungryttere

Skriv privat her på facebook eller send mig en sms: 23909529

200kr. for eneundervisning + 3kr. pr. km. Hvis du ønsker jeg rider din hest, aftales prisen indbyrdes.
Håber det har interesse for nogen!

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.