Træningsuge for voksne

Træningsuge for voksne

28. august 2020

3.500,00kr.

ID: 2122

Intensiv målrettet træningsuge for voksne i uge 41/42

Da der har været stor efterspørgsel på endnu en træningsuge, har vi besluttet at afholde endnu en træningsuge mere:
Træningsuge 4: 41/42 fra fredag d. 9/10 – tirsdag d. 13/10. Vi starter fredag kl. 18:00 med aftensmad og teori aften. Det er muligt at ankomme med hestene fra kl. 17.00. Vi slutter tirsdag kl. 15:00. Dette vil som uge 3 blive del 2 af temaet: ”Træningsmetoder og rytterudvikling”. Dog behøver man ikke at have deltaget i del 1 for at deltage i del to.

I 2020 afholder vi 4 træningsuger for voksne der ønsker at videreudvikle sig og opnå større viden om og forståelse for træning af den islandske hest og er indstillet på at rykke sig til at blive en endnu bedre rytter.

De overordnede temaer for årets træningsuger vil være:
”Træningsmetoder og rytterudvikling”
Vi vil tage udgangspunkt i at uddanne rytterne, sådan at de opnår en større selvsikkerhed i deres daglige ridning og træning. Vi vil teoretisk og i praksis sætte fokus på, hvordan man udfører en velfungerende træning med de rette løsningsstrategier.
Rytterne vil i løbet af ugen blive undervist i:
Rytterens psyke, fysik og hvordan det har indflydelse på at kunne udføre en korrekt velfungerende træning.
Hvordan vi skaber selvtillid i vores rytterudvikling og i vores ridesport.
Forskellige træningsmetoder og anvendelse af øvelser i træningen.
At træne selvsikkert og kontinuerligt i den rigtige retning.
Clinics omhandlende træningsmetoder af heste ud fra deres individuelle forudsætninger, uddannelsniveauer og gangartspotentiale.
Teorilektioner og videoundervisning mm.
Ugen igennem vil hver enkelt rytter dagligt modtage eneundervisning på egen hest. Træningsugen vil være en videreuddannelse af den enkelte rytter og hest.

Undervisere:
Underviserne vil være:
Hans-Christian Løwe:
Superelite- og landsholdsrytter senest ved VM 2019, 2 x medaljevinder ved VM, 7 x danmarksmester og professionel berider. Ligger nr. 1 på FEIF´s liste over Good and Harmonious Riding. Medejer af CHC Master Class uddannelsesvirksomhed.

Christina Johansen:
Uddannet Life og Business Coach samt superelite og landsholdsrytter senest ved NM 2016. 1x guld ved NM 2012 og 7 x danmarksmester. Medejer af CHC Master Class uddannelsesvirksomhed. Har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelse.
Overnatning/Forplejning
Det er muligt at medbringe campingvogne til overnatning eller bo på diverse overnatningssteder i nærheden. Der er bokse til hestene og mulighed for at lave folde. Alle ryttere medbringer lidt til mad, som vi fordeler, når vi nærmer os træningsugen.

Tilmelding og betaling:
Pris: 3500 kr.
Du tilmelder dig til Christina på mail vivildgaard@hotmail.com eller ved henvendelse på tlf. 22 44 99 40. Betalt depositum på 1000 kr. er lig med tilmelding på konto nr. 1935-4386840402. Sidste tilmeldings og betalings dato for restbeløbet er d. 01. oktober.
OBS begrænset deltagerantal på 14 ryttere pr. uge. Det går efter først til mølle princippet.
Mange Hilsner Christina og Hans-Christian

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.