Trafiksikker supertølter

Trafiksikker supertølter

14. oktober 2022

52.000,00kr.

ID: 6649

Fantastisk hest – masser af fremdrift med fuld styrbarhed. LNemt adskilte gangarter. Naturtølter med tølt i mange tempi.

Fjörgyn er en rigtig “Pippi-hest” – har hun ikke prøvet det før – er hun sikker på, at hun sagtens kan. Hun har altid ja-hatten på og er en fest at omgåes. Masser af selvtillid, gåpåmod og samtidig meget glad for mennesker og kontakt.

4 gode og let adskilte gangarter. Fin svæv i trav, godt opsving i galop og masser af tølt i alle tempi – også høj fart. Naturtølter, der vælger tølten.

Masser af fed fremdrift, men en stopknap, der altid virker og hun kan rides for løse tøjler i alle gangarter.
Trafiksikker og let på tur både alene og med andre. Nem i al omgang – og hun er altid den første der kommer på folden. Går i blandet flok uden problemer.

Går barfods, men er nem ved smed og kan nemt skoes, hvis det ønskes. Passet med tænder, vacciner osv. udtaget fra konsum.

Hun har boet hele sit liv ved avler, indtil hun kom hertil for tilridning og salg. Hun er altså tilredet sent – men det er gået fuldstændig uproblematisk. Kan rides både bidløs, med bid, sadelløs, med pad og med sadel.

Der kan medfølge karlslund sadel eller soft sadel samt fuldmonteret trense.

Hun vil egne sig perfekt til rytteren, der altid vil have en fed tur – med en hest, der gerne vil og samtidig er fuld styrbar. Hun vil gerne ud til nogen, der sætter pris på hende og som vil nyde en hest med masser af personlighed og selvtillid uden at være dum.

Vant til børn, hunde, katte, grise, høns mm.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.