Vil du ha´ charme, selvtillid og lækkert (pop)hår så se her

Vil du ha´ charme, selvtillid og lækkert (pop)hår så se her

9. juni 2022

40.000,00DKK

ID: 6169

Super lækker vallak sælges til rette hjem grundet personlige omstændigheder

Han er fra 28/4-2007 og af den gamle type med et ben i hver hjørne

Mattúr er verdens bedste ven. Han er altid glad og klar til tur med ørene fremme og god energi.

Han er en enmandshest som tilbyder så meget. Han er modig og tillidsfuld og meget nysgerrig, jeg har haft ham med til agilitykursus hvor han bare klarede alle forhindringer til UG og det var tydeligt han havde en fest.

Han er 4-gænger hvor især traven skal fremhæves, men også nemt til tølt hvis man ved hvordan man gør, har dog pt lidt kageform.

Jeg har redet ham både i sidepull, i kapsun og med bid uden næserem, han reagerer lige fint i alt og jeg synes også han reagerer fint på ben/sæde. Biler og tung trafik siger han ikke noget til. Går ok i trailer med lidt tålmodighed.

Han kan være lidt urolig ved opsadling/opbinding da han godt kan synes det er for kedeligt bare at stå. Baneridning er heller ikke lige ham, lige så glad han er på tur, lige så død er han på bane om det kan læres ved jeg ikke, jeg har altid mest redet tur. Han kan sagtens rides på tur alene men kalder, dette kan sikkert trænes væk, men da vi for det meste rider med andre har vi ikke gjort så meget i det.

For at Máttur skal være et match skal man skal kunne li en hest med meget personlighed, der gerne stikker næsen i alt (vælter alt), er klog og til tider kræver lidt tålmodighed, til gengæld får du så en meget lærevillig/lærenem, sjov og følsom kammerat der altid er klar på at være med til nye spændende ting.

Máttur sælges KUN til rette match og ikke til børnehest eller rideskole ol.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.