Weekend kurdus hos Hólar uddannet Kathrine Vittrup

Weekend kurdus hos Hólar uddannet Kathrine Vittrup

11. juli 2021

850,00DKK

ID: 4434

Weekend ride kursus med Hólar uddannet Kathrine Vittrup d. 17-18 Juli 2021. Kurset består af 3 × ride undervisning (2 × 30 min eneundervisning og 1×40 min hvor der rides to og to sammen) + 1 times teori undervisning.

Weekend ride kursus med Hólar uddannet Kathrine Vittrup d. 17-18 Juli 2021.

Kurset foregår på Ægirs bane Hjortdalvej 369, Tranum 9460 Brovst.

Kurset består af 3 × ride undervisning (2 × 30 min eneundervisning og 1×40 min hvor der rides to og to sammen) + 1 times teori undervisning.

Kurset vil tage udgangspunkt i de metoder som undervises i og benyttes på Holar, hvor især horsemanship vil være i centrum. Målet med kurset er at forbedre deltagerne som rytter, og at de tage derfra med ny viden og inspiration til den fremadrettet træning. Kurset er for ryttere på alle niveauer. Ryttere med begrænset erfaring, som ønsker at starte “korrekt” op eller mere erfarne ryttere, som ønsker at forbedre sin ridning og udvide sine træningsmetoder – evt med henblik på stævneforberedelse. Jeg vil som underviser have fokus på at forbedre rytterens indvirkning på den pågældende hest og med det, forbedre hest og rytter som helhed. Her vil der blive lagt fokus på at forbedre rytterens sæde og hvordan hun/han gør brug af sine hjælpere – schenkler, sæde, tøjle, pisk

Lidt om mig.
Jeg hedder Kathrine Vittrup, er 25 år gammel og er opvokset med Islandske heste. Jeg har de sidste 5 år opholdt mig på Island, hvor jeg blev færdiguddannet på Holar i år, som betyder at jeg er udlært berider og instruktør.

Inden jeg startede på min uddannelse, arbejdede jeg 1 1/2 år på stutteriet Lundar hos tidligere kårringsdommer Sigbjörn Björnsson. Derudover har jeg arbejdet hos flere professionelle trænere på Island; Víðar Ingólfsson, Þórarinn Eymundsson og Sigurður Sigurðarson.

Pris inkl. frokost lørdag; 850 kr.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.